Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Στην Αθήνα η ρηματική διακοίνωση της πΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Στην Αθήνα η ρηματική διακοίνωση της πΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Η κυβέρνηση της πΓΔΜ κοινοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα τη ρηματική διακοίνωση για την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών στη γειτονική χώρα.
Όπως ενημέρωσε από το κοινοβούλιο και ο Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στο ελληνικό ΥΠΕΞ η ρηματική διακοίνωση...
που ενημερώνει για την ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών στην πΓΔΜ, στο πλαίσιο όσων προβλέπονται από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι πλέον εναπόκειται στην Αθήνα η συνέχιση της διαδικασίας, υπό την προϋπόθεση ότι η Συμφωνία θα ψηφιστεί και από την ελληνική Βουλή.
Σημειώνεται ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή προς έγκριση τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

1 σχόλιο:

  1. Αργύρη παρόλο που δημοσίευσες το εκπληκτικό άρθρο για την κατάργηση του θεϊκού γράμματος ΝΙ που ανεβάζει την γλώσσα μας στα ύψη της δημιουργίας... ούτε κι εσύ το χρησιμοποιείς όμως... γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive