Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τρολάρισμα από τα λίγα έκανε ο Δημήτρης Κατσικάρης στον Πάνο Καμμένο με αφορμή το στεφάνι στα Ίμια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρολάρισμα από τα λίγα έκανε ο Δημήτρης Κατσικάρης στον Πάνο Καμμένο με αφορμή το στεφάνι στα Ίμια (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Με ένα επικό κολάζ  από το κόκκινο χαλί που έστρωσε στη Σαλαμίνα μέχρι το στεφάνι που πέταξε στα Ίμια τρόλαρε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης τον Πάνο Καμμένο στο Facebook. Στο ποστ παρουσιάζει....

την προηγούμενη απλή τελετή, -όπου ο ίδιος ως Αντιπεριφερειάρχης και άλλοι επίσημοι συμμετείχαν- σε αντιπαραβολή με το σώου Καμμένου την επόμενη χρονιά, που περπάτησε σε… κόκκινο χαλί για να πετάξει στεφάνι στη θάλασσα στη μνήμη των Σαλαμινομάχων! 

Ο Δημήτρης Κατσικάρης, μετά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Πειραιά, φαίνεται τώρα να στρατεύεται με τον Γιάννη Σγουρό στον Πειραιά, με στόχο την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και, φυσικά, στην Αντιπεριφέρεια Νήσων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive