Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Και όμως! Με φρέσκο μυρωδάτο χασίσι !! είναι στρωμένη η ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών, στο κέντρο της Αθήνας. Στο Μαξίμου μέσα, έξω. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

kannavi_ypoik
Την αποκάλυψη πως η ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών έχει στρωθεί με βιομηχανική κάνναβη έκανε η εκπρόσωπος της έκθεσης Athens Cannabis Expo 2019, Ελένη Μπέλλου....
Και όμως η κάνναβη είναι το «καλύτερο μονωτικό υλικό», Σύμφωνα με την κυρία Μπέλλου «υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Εχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη και εξοικονομεί 5.000 ευρώ τον μήνα. Είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό». 
kannavi_ypoik1
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της έκθεσης υποστήριξε ότι η κάνναβη θα μπορούσε να γίνει brandname, καθώς η ποιότητά της είναι εξαιρετική. «Πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων», σχολίασε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive