Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

«Δε μπορώ να αναπνεύσω»: Ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοΦΛΩΡΩΝ σε δημοσιογράφο στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ηχητικό)

Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Αποτέλεσμα εικόνας για «Δε μπορώ να αναπνεύσω»: Ντοκουμέντο από την επίθεση σε δημοσιογράφο στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ηχητικό)Το ηχητικό ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοΦΛΩΡΩΝ που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα βλέπει στο φως της δημοσιότητας. Ο Θωμάς Ιακόμπι ακούγεται να ζητά βοήθεια, ενώ άντρες τον ρωτούν για «το ντοκιμαντέρ της Χρυσής Αυγής» που έχει γυρίσει. Στη δημοσιότητα βγήκε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι, στο χτεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα....
Στο ηχητικό που δημοσιοποιεί το ΑΠΕ, οι δράστες ακούγονται να ζητούν από τον δημοσιογράφο να διαγράψει ό,τι τράβηξε με το κινητό του, ενώ αναφέρονται και στο ντοκιμαντέρ που ο κ. Ιακόμπι έχει σκηνοθετήσει για τη Χρυσή Αυγή.
«Λέγε ρε, εσύ δεν είσαι που τραβάς το ντοκιμαντέρ της Χρυσής Αυγής;» ακούγεται να λέει ένας άντρας απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο. «Σβήσε το τώρα, σβήσε το», συνεχίζει, αναφερόμενος σε όσα είχε καταγράψει με το κινητό του.
«Έγινε, άσε λιγάκι να το κάνω άνθρωπε. Ωραία το σβήνω», απαντά ο κ. Θωμάς Ιακόμπι, με τον άντρα να απαντά: «Σβήστο τώρα γιατί θα το σπάσουμε».
«Ωραία το σβήνω», λέει ο δημοσιογράφος και προσθέτει «άσε με λιγάκι να το κάνω». «Το σβήνω. Σταμάτα να με τραβάς».
«Σβήστο τώρα, τώρα προχώρα ρε. Προχώρα και σβήστο. Τώρα!», ακούγονται να λένε οι αντρικές φωνές, ενώ κάποιος δίνει την εντολή σε άλλον: «Πάρε το κινητό!»
«Αφήστε με να το κάνω.. Όχι αυτό είναι το εργαλείο μου. Το σβήνω, αλλά αφήστε με να το κάνω», φωνάζει ο δημοσιογράφος με τους άντρες να του απαντούν: «Τώρα, τώρα».
Ο Θωμάς Ιακόμπι λέει στους άντρες ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, ενώ ακούγονται κραυγές.
«Ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή; Ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή;» φωνάζουν οι άντρες.
«Σταμάτα τώρα», λέει ο κ. Ιακόμπι, με τους άντρες να συνεχίζουν να αναφέρονται στο ντοκιμαντέρ.
«Βοήθεια, βοήθεια!», φωνάζει ο δημοσιογράφος, ενώ άλλη αντρική φωνή ζητά «ηρεμία» και να τον αφήσουν.
«Ρε μ… έλα εδώ. Τώρα βοήθεια; Τώρα βοήθεια; Φέρε το κινητό, προχώρα! Το κινητό πάρτου. Φέρε το κινητό θα γ..εις; Γιατί τραβάς μούρες;», ακούγονται να λένε προς τον δημοσιογράφο ο οποίος συνεχίζει να απαντά: «Το σβήνω, αλλά αφήστε με να αναπνεύσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive