Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Για «μακεδονικό λαό» μιλά η ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων! – Το «έθαψε» ο Τσίπρας – Δημιουργούνται τετελεσμένα

Αυτό που έγραφε εδώ και μήνες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ότι δηλαδή με την Συμφωνία των Πρεσπών έρχονται τετελεσμένα στην περιοχή, λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά! Η κυβέρνηση των Σκοπίων χθές ενημέρωσε επίσημα, με ρηματική διακοίνωση, την Αθήνα για την τροποποίηση του Συντάγματος της όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών....

Πλέον, απομένει να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.
Την επίδοση την ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα διάβασε το κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης στο οποίο διευκρινίζεται ότι:

Ο όρος nationality αναφέρεται αποκλειστικά στην ιθαγένεια και δεν καθορίσει ούτε προδικάζει το ζήτημα της εθνότητας των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας.
Η επίσημη γλώσσα όπως αναφέρεται στην συμφωνία έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ και ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών.
«Τώρα τι έχετε να πείτε κ. Μητσοτάκη; Θα πρέπει άμεσα ή να ψάξετε άλλα επιχειρήματα για να διαφωνήσετε ή θα πρέπει να πείτε ότι προσχωρείτε στην άποψη του κ. Καμμένου ένα από τα δύο πρέπει να κάνετε» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.
Οπως προκύπτει από τα έγγραφα η γειτονική χώρα πάντως μιλά για «μακεδονικό λαό».
Μάλλον δεν κατάλαβε, ή έκανε πως δεν κατάλαβε τι διάβαζε ο Τσίπρας! Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στο στα σημεία που υπάρχει το πράσινο χρώμα στα έγγραφα, αναφέρεται αρκετές φορές η λέξη «Macedonian people».
Δείτε την ρηματική διακοίνωση
img_3811.jpgimg_3812.jpgimg_3813.jpgimg_3814.jpgimg_3815.jpgimg_3816.jpg

3 σχόλια:

  1. ακουστε παρακαλω την παρακατω συνεντευξη με τους κ. συριγο και χατζηβασιλειου για να καταλαβετε τι πηγαν και υπεγραψαν οι απατριδες τσιπρας και κοτζιας και ποιες θα ειναι οι συνεπειες της εγκληματικης συμφωνιας των πρεσπων για την μακεδονια και την πατριδα μας:



    Ο Άγγελος Συρίγος στον Άρη Πορτοσάλτε για την συμφωνία των Πρεσπών (17.1.2019)


    https://www.youtube.com/watch?v=r8MuE5j7pTc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΣΥΡΙΓΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ .ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΥΧΟΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive