Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ τήν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, θά είναι πάντοτε ΠΡΩΤΟΣ στά Β α λ κ ά ν ι α"! (Σας τα ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ αυτά!)

Σχετική εικόνα

-"Όποιος κατέχει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θά είναι πάντοτε πρώτος στα Βαλκάνια", δήλωνε ενώπιον του Κοινοβουλίου του Βελιγραδίου, ο Νίκολας Πάσιτςπρωθυπουργός της Σερβίας, Ελληνοβλάχος απο την Μοσχόπολη Κορυτσάςστήν καταγωγή!..

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

-"Μά εμείς κατέχουμε μόνον ένα 25% της Μακεδονίας πρόεδρε και χωρίς διέξοδο στην θάλασσα", παρατήρησε ο έτερος Έλλην στο σερβικό υπουργικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Οικονομικών Λάζαρος Πάτσου, 

Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN LAZAR PACU

αυτός πώς ως πρωθυπουργός θα πεί το μεγάλο 'ΟΧΙ' το 1914 στον (τότε) άξονα και θα αρχίσει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος...
-"Έστω και αυτό το 25%, που κυριαρχεί στην κοιλάδα του Βαρδάρη είναι πολυτιμότερο απο το χρυσάφι. Εμείς κατέχουμε τήν ραχοκοκκαλιά και η Ελλάς τά πόδια", απήντησε ο πρωθυπουργός Πάσιτς.
[Μικρό απόσπασμα από το εξαιρετικό βιβλίο του ιστορικού κ.Στεφάνου Σωτηρίου, «Πατροκοσμάς: Ποτέ την Κυριακή. Η διδαχή που άλλαξε την Ευρώπη» (Εκδ. ΑΡΜΟΣ, Αθήνα 2008).]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive