Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ. Τρελάθηκαν οι Τούρκοι. Δεν θέλουν να πληρώσουν τις πλαστικές σακούλες και πάνε σούπερ μάρκετ με γαϊδούρια (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ζευγαριού από τη Νίγδη της Καππαδοκίας που, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, πήγαν με ένα γάιδαρο σε σούπερμάρκετ, έκαναν τα ψώνια τους και στη συνέχεια τα φόρτωσαν στο συμπαθές τετράποδο και αναχώρησαν ήσυχα….   Σ ένα άλλο περιστατικό στην ανατολική επαρχία του Ερζερούμ ένας 37χρονος πήγε σε σουπερμάρκετ με μια χειράμαξα και μάλιστα ανέβασε το σχετικό οπτικό υλικό στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση από την 1η Ιανουαρίου τα παντοπωλεία και τα σουπερμάρκετ υποχρεούνται να χρεώνουν στους πελάτες τους 0,25 τουρκικές λίρες για κάθε πλαστική σακούλα ειδάλλως απειλούνται με πρόστιμο δέκα τουρκικών λιρών για κάθε τ.μ. του καταστήματος, όπως μεταδίδει η Hurriyet.  Πολλοί Τούρκοι αποφάσισαν απλά να χρησιμοποιούν τσάντες πολλαπλών χρήσεων, ή καλάθια, αλλά ορισμένοι επέλεξαν ευρηματικούς τρόπους διαμαρτυρίας με μια γυναίκα να ανεβάζει βίντεο στο Διαδίκτυο, όπου διακρίνεται να ράβει παλιές πλαστικές σακούλες για να τις επιδιορθώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive