Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Προς «χρήσιμο ηλίθιο» Ζόραν Ζάεφ. Μόλις δρομολογήσατε την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιό μας

Η “Βόρεια Μακεδονία” είναι χώμα Ελληνικό και την παίρνουμε πίσω . Το βασικό επιχείρημα ότι , ό,σα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερα από όσα ίσχυαν μέχρι την υπογραφή της ήτοι ότι , ο «Μακεδόνας / πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» είναι προτιμότερο από το σκέτο «Μακεδόνας» – κανείς δεν υποτιμάει τη σημασία που έχει το γεγονός ότι 140 χώρες...
έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» έως τώρα – το επιχείρημα αυτό , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ που στήσαμε στους χρήσιμους ηλίθιους στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» χωρίς τη σφραγίδα της Ελλάδας, «το κάναμε να ισοδυναμεί » με την επιθυμία 140 χωρών να θέλουν την ενσωμάτωση του Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα ( αντί στη Βουλγαρία ), χωρίς να ανοίξει μύτη .
Στην επόμενη και τελική φάση ( μετά από μερικά χρόνια .. κρατήστε το ) θα στρέψουμε όλη την αγανάκτηση των Ελλήνων που δεν θέλουν ΤΩΡΑ να έχουν ένα πλαστό κράτος να λέγεται Βόρεια Μακεδονία δίπλα τους , έτσι ώστε να εκτονωθεί σε μια «ήρεμη» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ κατάληψη του Κρατιδίου . Μέχρι τότε , θα κλιμακωθεί μια οικονομική διείσδυση της Ελλάδας και θα πολλαπλασιαστεί η καθημερινή ( και χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα ανύπαρκτα σύνορα ) επισκεψιμότητα Ελλήνων από την Ελλάδα , στα Σκόπια .
Από σήμερα (12/1/2019) μπορεί όποιος έλληνας θέλει να επισκέπτεται τα Σκόπια Ελεύθερα , χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα σύνορα . Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πρόσφατα αφήρεσαν 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να Νομιμοποιήσει τη μελλοντική Στρατιωτική Επέμβαση της Ελλάδας στα Σκόπια , ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών με την σειρά της , στην Βουλή
Και μια απόρρητη πληροφορία .Το κλειδί για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , το κρατούν Κράτη που θα ασκήσουν Βέτο και θα οδηγήσουν τις εξελίξεις ,στη διάλυση του ΝΑΤΟ .. εξαιτίας των Σκοπίων .
Την ανωτέρω στρατηγική μας – για τους δυσκολόπιστους – την έχουμε ανακοινώσει χρόνια πριν . Ενδεικτικά δείτε το , national-pride.org/2017/05/01/ξεκίνησε-η-2η-φάση-για-την-ενσωμάτωση-στ/
Τώρα , ένα άλλο παρόμοιο σχέδιο είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Ήπειρο .Ακολουθεί Η Ίμβρος και η Τένεδος .Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε.
Τι λέτε ; Ποια στρατηγική σας θυμίζει περισσότερο το Μέγα Αλέξανδρο , του Ζόραν Ζάεφ και του Έλληνα Πρωθυπουργού , των ΑΝΕΛ και του Μητσοτάκη; ή των ΦΥΛΑΚΩΝ … που έχουν γνώσει;
Σημ . Είναι απολαυστικό και εξόχως εξυπηρετικό να χρησιμοποιούμε την Πολιτική των χρησίμων ηλίθιων Πολιτικών …κατά καιρούς .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Διοικητής Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive