Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αυτοί είναι οι…60.000 που διαδήλωσαν για την Μακεδονία σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. – Η αλήθεια των πλάνων όμως είναι αμείλικτη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Όπως αναμενόταν, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε μία εκτίμηση για τον αριθμό των διαδηλωτών στην Αθήνα που ούτε κατά προσέγγιση δεν πλησιάζει την πραγματικότητα. Τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δεν κάνουν μόνο οι φωτογραφίες με την απαράδεκτη χρήση χημικών σε πολίτες που διαδήλωναν για την Μακεδονία...
αλλά και πλάνα που αποτυπώνουν το πραγματικό μέγεθος του συλλαλητηρίου.Για αρχή ας θυμηθούμε τι υποστηρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ.: Σε 60.000 πολίτες εκτιμά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τους πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματα για το συλλαλητήριο.  Σύμφωνα πάντα με την ΓΑΔΑ,για το συλλαλητήριο έφτασαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία τα 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, τα 71 από τον σταθμό διοδίων Ελευσίνας και τα 2 από την Κρήτη.   Σύμφωνα δε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησαν πως στο αποκορύφωμά του το συλλαλητηρίο αριθμούσε….100.000 ανθρώπους!!!  Όπως έγινε πέρυσι, έτσι και φέτος, η πραγματικότητα «απογυμνώνει» εντελώς τους ισχυρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.
ς.
Οι φωτογραφίες-απόδειξη από την Eurokinissi είναι ενδεικτικές:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive