Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Πανηγυρίζουν (ΟΛΟΙ οι ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ) Βρετανοί & Ζάεφ για την «Μακεδονία» ΟΛΟΙ μιλάνε για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!! – Επιστολή κόλαφος σε Ελληνες βουλευτές & συλλαλητήριο 20 Ιανουαρίου. ΦΩΤΟ

Πανηγυρίζουν Βρετανοί και Ζ.Ζάεφ για την «Μακεδονία» που χάρισαν οι Κοτζιάς και Τσίπρας. Ταυτόχρονα στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα ετοιμάζεται το τελευταίο μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την ιδιαίτερή του ικανοποίηση για τη ψήφιση στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ...
της αναθεώρησης του Συντάγματος για την αλλαγή ονόματος της χώρας, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το Foreign Office στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ένα μεγάλο βήμα προς την επίλυση μιας μακροχρόνιας διαμάχης μεταξύ της Ελλάδας και της πΓΔΜ, που ανοίγει το δρόμο για την «Μακεδονία να προχωρήσει προς την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
«Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μακεδονία» υπογραμμίζεται.
Από την πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ με ανάρτηση του στο Twitter συνεχάρη τους πολίτες και τους βουλευτές για την υπευθυνότητα που έδειξαν για τις συνταγματικές αλλαγές με τις οποίες «ανοίγουμε από κοινού τις πόρτες για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
«Συγχαίρω τους πολίτες και τους βουλευτές για την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με την οποία μαζί ανοίξαμε τις πόρτες ΝΑΤΟ και ΕΕ για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας», γράφει ο Ζάεφ, κάνοντας λόγο για ακόμη μία φορά περί «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» και όχι «Βόρεια Μακεδονία», όπως ορίζει η συμφωνία των Πρεσπών.
Επίσης ο Ζόραν Ζάεφ με άλλο tweet ευχαρίστησε τον γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν απόψε με την οποία «συνεχάρη όλους τους πολίτες της χώρας για την ιστορική επιτυχία και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται».
Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност за уставните измени со којашто заедно ги отворивме вратите на и за Република . 🇲🇰
236 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive