Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Αφοπλιστικό βίντεο: Ο όχλος της «μορφωμένης» αριστεράς εν δράσει – Τα πρώτα εργαλεία στον ερχομό της παγκόσμιας χούντας. Του Άρη Δημόπουλου

Κατά καιρούς μέσα από το el.gr σας έχουν επισημάνει τι πραγματικά σημαίνει «μορφωμένη αριστερά». Οι εκφραστές της και οι πλέον φανατικοί υποστηριχτές της αποτελούν τους «χρήσιμους ηλίθιους» της Νέας Τάξης , στον δρόμο που έχει ανοιχθεί για την παγκόσμια χούντα. Είναι εκείνοι που όπου σταθούν και όπου βρεθούν για οποιονδήποτε λόγο και σε οποιαδήποτε περίσταση ζητάνε ΚΥΡΙΩΣ τα παρακάτω:...

-Ισότητα για όλους
-Κατάργηση συνόρων 
-Κατάργηση των εθνών και όλων των θρησκειών
-Εξαφάνιση και τελική νίκη του καπιταλισμού (‘no money’ είναι μάλιστα ένα από τα πολλά συνθήματά τους)
Βλέποντας λίγο πιο ορθολογικά τα παραπάνω αιτήματα της…«μορφωμένης αριστεράς» σε όλο τον κόσμο, μπορεί κανείς να διακρίνει τι πραγματικά θέλει η Νέα Τάξη να επιτύχει μέσω των…ανυποψίαστων οργάνων της:
-Ισότητα προς τα κάτω για ΟΛΟΥΣ και μάλιστα βίαια. Θα απαγορεύεται κάποιος να ξεχωρίζει ή να υπερέχει
-Κατάργηση των συνόρων, ελεύθερη μετανάστευση και ομογενοποίηση όλων των λαών (γκρι λαός) 
-Κατάργηση όλων των κρατών και όλων των εθνών ούτως ώστε να βασιλέψει αρχικά η αναρχία και στη συνέχεια να έρθει ο…παγκόσμιος ηγέτης που θα ενώσει ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους
-Τέλος των καπιταλιστικών κοινωνιών και τέλος όλων των χρημάτων. Όλοι θα σιτίζονται μέσω ειδικών κουπονιών που θα παρέχει το παγκόσμιο κράτος. 
Ξεδιαλύνοντας τα παραπάνω, είναι εύκολο κάποιος να παρακολουθήσει με άλλο μάτι το παρακάτω πολύ διαφωτιστικό ρεπορτάζ από τις νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.
Ο λόγος για μία από τις πολλές διαμαρτυρίες αριστερών ομάδων που λαμβάνουν χώρα κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.
Από την στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε αποφασισμένος να ορθώσει τείχος προκειμένου να εμποδίσει τους παράνομους μετανάστες μαζικά να μπουν στην χώρα, κινητοποιήσεις της…«μορφωμένης αριστεράς» γίνονται όλο και πιο συχνά. 
Το μόνο που μένει είναι να πάει κάποιος με μία κάμερα και να ρωτήσει τους ακριβείς λόγους που οι παρακάτω άνθρωποι διαμαρτύρονται, φωνάζοντας υπέρ της μετανάστευσης και της κατάργησης όλων των συνόρων και φυσικά κατά του Τραμπ. 
Απολαύστε το παρακάτω σύντομο αλλά απίστευτα σημαντικό ρεπορτάζ που μας διδάσκει για πολλοστή φορά πόσο πραγματικά εύθραυστα είναι τα….επιχειρήματα της «μορφωμένης αριστεράς». 
*Αν και οι περισσότεροι δεν αρθρώνουν καν επιχειρήματα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive