Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Εθνική οικονομική απώλεια. Πάει και η «Χαλυβουργική» – Κλείνουν όλα – Η ΔΕΗ κατέβασε τον διακόπτη.Χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο

Έκλεισε ο διακόπτης ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα της 17ης Δεκεμβρίου! Η ιστορική βιομηχανία Χαλυβουργική, οδηγήθηκε σε λουκέτο. λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 31,4 εκατ. ευρώ προς την ΔΕΗ....
Ειδικότερα, ο επιτηρητής του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας ΑΔΜΗΕ, βρέθηκε στην Ελευσίνα στις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής όπου και προχώρησε στη διαδικασία που επιφέρει η επανενεργοποίηση από τη ΔΕΗ, των συνεπειών της άρσης εκπροσώπησης της βιομηχανίας.
Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης:
Τα δεδομένα αυτά αφορούν το αίτημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού που έχει φτάσει ήδη στον Διαχειριστή, σύμφωνα με το οποίο η επιχείρηση από τη Δευτέρα δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε νέα χρέωση από τη Χαλυβουργική, με αποτέλεσμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ΑΔΜΗΕ να προχωρήσει στην διακοπή παροχής ρεύματος στο εργοστάσιο.
Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά το «ναυάγιο» της τελευταίας ευκαιρίας για την εξεύρεση λύσης, ώστε η Χαλυβουργική να συνεχίσει να προμηθεύεται ρεύμα από την ΔΕΗ.
Η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο, καθώς ακόμα και ιστορικές βιομηχανίες αναγκάζονται να κλείσουν. Πολλοί φοβούνται εμπρός στο ενδεχόμενο «βενεζουελοποίησης».
el.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019...ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ 1940-41 ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive