Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

"Πιάσ`τον ενα και χτύπα τον άλλον". Άγριος καβγάς Πορτοσάλτε και Τριανταφυλλόπουλου για την βόμβα στον ΣΚΑΪ - «Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα... »

Άγριος καβγάς Πορτοσάλτε και Τριανταφυλλόπουλου για την βόμβα στον ΣΚΑΪ - «Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα... »

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με αφορμή την έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ Ειδικότερα, ο καβγάς ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους ξεκίνησε μετά τα σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε στο Twitter περί... «τρομοκρατίας σε Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση». Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν είχε ούτε κάμερα όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Το σχόλιο Τριανταφυλλόπουλου προκάλεσε την αντίδραση Πορτοσάλτε και κάπως έτσι ο μεταξύ τους διαδικτυακός διάλογος πήρε «φωτιά»

1 σχόλιο:

  1. Αντε γαμησου βρε μαλακα πεθαμενε εχεις μουτρα κ μηλας θα ψωφησεις με την ρετσηνια του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ μαλακα ε μαλακα ουστ σαβουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive