Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΡΙΧΤΟΝ. ΒΙΝΤΕΟ



Ο Πάνος Καμμένος όπως επισημαίνει το armyvoice.gr, προφασιζόμενος περιοδεία σε φυλάκια για ευχές και έχοντας μαζί του τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, 

έστησε το τέλειο σκηνικό για να απευθύνει ήνυμα στον Ζάεφ, αλλά ο ουσιαστικός παραλήπτης ήταν ο Αλέξης τσίπρας....
  Ο κ. Καμμένος πήγε πρωί – πρωί στο φυλάκιο «ΝΙΚΗ» στη Φλώρινα, το οποίο είναι πάνω στην μεθοριακή γραμμή με τα Σκόπια για να στήσει το κατάλληλο σκηνικό και να κάνει δηλώσεις εντελώς συμπτωματικά στο συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης!  

Ο κ. Καμμένος διαφοροποιήθηκε πλήρως από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την κυβέρνηση την οποία ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν θα την αφήσει να πέσει.  Σήμερα λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ζάεφ με παραλήπτη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων: 

«Είμαστε εδώ στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη. Και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονές της ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive