Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ηγέτες σε κρίση Σοκαριστικές προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας μάντισσας για το 2019!

❱❱ Πρόβλεψη - σοκ για το 2019 από τη «Νοστράδαμο των Βαλκανίων».  Κατάρρευση της οικονομίας της Ευρώπης, απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν και μυστηριώδη ασθένεια του Ντόναλντ Τραμπ, που θα τον αφήσει κουφό, προέβλεψε -μεταξύ άλλων- για το νέο έτος η γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»....
Μπορεί η τυφλή «μάντισσα» από τη Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα να πέθανε το 1996, σε ηλικία 85 ετών, οι οπαδοί της ωστόσο ακόμη μία χρονιά παρουσίασαν τις προβλέψεις που είχε κάνει για το ερχόμενο έτος. Σύμφωνα με τη «Mirror», η Βαγγελία Γκουστέροβα, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, έχει προβλέψει επιτυχώς τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους, το Brexit και την εμφάνιση του ISIS. Πίστευε ότι τους επόμενους 12 μήνες κάποιοι από τους σωματοφύλακες του Βλαντιμίρ Πούτιν θα προσπαθήσουν να τον δολοφονήσουν, χωρίς να αποκαλύπτει αν ο πρόεδρος της Ρωσίας θα επιζήσει ή όχι. Επίσης προέβλεψε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα νοσήσει ξαφνικά από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του και να πάθει εγκεφαλική βλάβη.
Σύμφωνα με τους οπαδούς της Μπάμπα Βάνγκα, τους οποίους επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, η τυφλή Βουλγάρα είχε προβλέψει ότι το νέο έτος η Ασία θα πληγεί από νέο τσουνάμι παρόμοιου μεγέθους με εκείνο το 2004 και ότι ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Ρωσία. Δυσοίωνο βλέπει και το μέλλον της Ευρώπης, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της «μάντισσας», η οικονομία της θα καταρρεύσει.
Η Μπάμπα Βάνγκα, που στα βουλγαρικά σημαίνει «Γιαγιά Βάνγκα», έχασε την όρασή της όταν έπεσε θύμα ανεμοστρόβιλου στα παιδικά της χρόνια. Τα 50 τελευταία χρόνια της ζωής της έκανε εκατοντάδες προβλέψεις και έγινε παγκοσμίως διάσημη μετά θάνατον, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε προβλέψει τη βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου «Κουρσκ» το 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive