Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τα ευρήματα στο βανάκι με το οποίο την μετέφεραν για να την πετάξουν στα βράχια της Ρόδου


Αποτέλεσμα εικόνας για Ελένη Τοπαλούδη
Ένα λευκό φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη χωρίς τις αισθήσεις της έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών. Η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, έδειξε εικόνες από το βανάκι που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι, τη νύχτα της δολοφονίας....
Είναι το λευκό βανάκι που ανήκει στον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη. Το όχημα με το οποίο πήγαν την Ελένη Τοπαλούδη στο διαμέρισμα και αργότερα τη μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένη στην παραλία, όπου και την πέταξαν στη θάλασσα. Στα πλάνα βλέπουμε ότι στην καρότσα υπάρχει μια τάβλα, που δεν επιτρέπει σε κάποιον να καθίσει. Την ίδια ώρα, έρευνες γίνονται και για το φονικό σίδερο, όπου βρέθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου κατηγορούμενου. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ήταν εκείνος που το έπιασε τελευταίος για να το πετάξει στη θάλασσα, αφού πρώτα το είχε καθαρίσει ο 21χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive