Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Αν ξεκίνησε τωρα η “Επανασταση” τους ετοιμάσου να χύσεις το αίμα σου για την Ελευθερία της Ανθρωπότητας !

Και εδω για αλλη μια φορα ειμαι στην μεση , στην μεση αναμεσα απο τεραστιες δυναμεις , την χειροτερη στιγμη ..  Εδω για λιγο ειναι επικιδυνα, για οσο θα χρειαστει να γινει συνειδηση η αληθεια ξανα … Παλι δεν θα με αγαπατε για λιγο καιρο , παλι μια κλωτσια στην καρδαρα …  Αν σημερα ξεκιναει η “επανασταση” τους …να θυμασαι οτι ειναι δικη τους επανασταση …

Γνωριζω το ποσο πολυ θες να τα καψεις ολα , και εγω μαζι σου πια ..αλλα …να το κανουμε εγω εσυ ο θανασης ο κωστας…και οχι να ειμαστε η επομενη κινηση σαν πιονια των μεγαλων παικτων!
Αν ηρθε η ωρα να κανουν την κινηση της “επαναστασης” τους και της φωτιας στην Ευρωπη θα πρεπει να γνωριζεις ποιος ειναι εχθρος … Μου εχει παρει 8 χρονια μεχρι σημερα και δεν ειμαι σιγουρος αν σου εδειξα , αν καταλαβες αν μπορεσες να δεις …και αυτο με τρομαζει γιατι απο οτι φαινεται συντομα θα πρεπει να χυσουμε το αιμα μας για να απελευθερωσουμε την ανθρωποτητα απο την νεα μεγαλη παγιδα !
Η παγκοσμια χουντα ξεκινα , με δικαιολογιες …χρειαζεται δικαιολογιες …και απο οτι βλεπεις υπαρχουν χιλιαδες πιονια να της προσφερουν αυτες τις “δικαιολογιες”…..!
Παμε τωρα στο δυσκολο κομματι κατανοησης …πως γινεται ενας ανθρωπος σαν και μενα που θελει να καψει συνθεμελα αυτο τον πολιτισμο της χεστρας , που θελει να ονομαστει ο πρωτος ελευθερος πολιτης πανω στην γη …να μην θελει μια επανασταση επιτελους ΤΩΡΑ ;..Θελω την δικη μου ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και οχι του ροθτσαιλντ με την τριπλα συγχωρεσης των πεπραγμενων εγκληματων !!…….
Δεν θελω να γυρισω τον κουβα αναποδα και να κρυψω τα σκατα που ειχε μεσα κατω απο το χαλι ετσι ωστε τα ιδια σκατα με αλλη μουρη αυριο να ειναι στην εξουσια και να εχουν και συγχωροχαρτι ..θελω να εξαυλησω τον κουβα με ολα τα σκατα μεσα !
Πως λοιπον τωρα που ξυπνησε η χουντα εγω και εσυ θα συμφωνησουμε τι ειναι αληθεια και τι στημενο; Πως θα κοιταζουμε αυριο τα παιδια μας να ανοιγουν τα κεφαλια τους υπηρετωντας παλι τα ιδια αφεντικα; …
Ετοιμασου λοιπον στην Χουντα που ερχεται να χυσεις το αιμα σου για την ελευθερια της Ανθρωποτητας ..
Μονο αν γινεις 100 φορες πιο σκληρος απο οποιοδηποτε αντιπαλο ειχαν ποτε υπαρχει περιπτωση νικης.
Μονο αν πρωτος καταλαβεις οτι κατεπεσαν οι νομοι και ισχυει ο νομος του πολεμου εχεις περιπτωση να νικησεις …
Μονο αν με μια ουρανια δυναμη γινουμε αυτη την στιγμη αδιστακτοι θα γλυτωσουμε το αυριανο θεατρο τους ..που θα εχει θυσια τους συνανθρωπους μας ..
Υπαρχουν ερωτησεις να σου κανω πολλες .. αλλα δεν θα το κανω ..δεν θα δωσω λαβη σε κανεναν πια !
Απλα σου δηλωνω , δεν εχω σκοπο να ειμαι το επομενο θυμα – σκλαβος κανενος νεου συστηματος …και το δηλωνω τωρα που με “αγαπας” ακομα ..!
Διαβαστε πισω απο τις λεξεις ..
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive