Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πολάκης έβαλε την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης να απαντήσει... και επιβεβαιώνει τη λιποθυμία και τη νοσηλεία (ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ) της εξαδέλφης του στην Ψυχιατρική


Την έβαλαν στην Ψυχιατρική στα μουλωχτά χωρίς να καταγραφεί πουθενά το όνομά της!
Με επιστολή, που υπογράφει η υποδιοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης, κυρία Ελένη Γιακουμάκη, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η .... λιποθυμία της αναισθησιολόγου του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης και εξαδέλφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κυρίας Νεκταρίας Πολάκη....
Όπως είχε γράψει το protothema.gr, η κυρία Πολάκη βρέθηκε λιπόθυμη την περασμένη εβδομάδα και νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βενιζέλειου και στη συνέχεια στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Δεν είναι προφανές γιατί η επιστολή προς το protothema.gr υπογράφεται από την υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, σαν να μην έχουν διοικήσεις τα δύο διασυνδεόμενα νοσοκομεία, είναι όμως προφανές πως η συντάκτρια της επιστολής αποφεύγει να μπει στην ουσία των γεγονότων, παρότι αυτά αφορούν μια γιατρό του Βενιζέλειου η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εμπλακεί σε μείζονες πειθαρχικές και ποινικές υποθέσεις, όπως η κλοπή και η χρήση οπιούχων φαρμάκων απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και ο θάνατος της μικρής Μελίνας Παρασκάκη έπειτα από επέμβαση για κρεατάκια.

Αντιθέτως, επιλέγει η υποδιοικήτρια μια σειρά από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αυθαίρετες διαπιστώσεις για το μέσο, τη δημοσιογραφία και τη δημοσιογράφο, μπλέκοντας τα τεχνηέντως με τα δικαιώματα της ασθενούς και τη δήθεν παραβίασή τους.

Είναι δεδομένο πως ουδείς παραβίασε τα δικαιώματα της ασθενούς. Αυτό που όφειλε να κάνει -και έκανε- το protothema.gr είναι να αναρτήσει μία είδηση, η οποία αφορά πρωτίστως μια γιατρό του ΕΣΥ κι επιπλέον μια γιατρό με επιβαρυμένο παρελθόν κατά την άσκηση των καθηκόντων της, που θα έπρεπε να ελέγχεται από τους ανωτέρους της, αντί αυτοί να υψώνουν απειλητικά το δάχτυλο προς τους δημοσιογράφους.

Μήπως τα δικαιώματα της ασθενούς παραβιάστηκαν από τους ίδιους τους διοικούντες τα νοσοκομεία, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μυστικό, σαν να μην έγινε ποτέ, μια σειρά από γεγονότα, από τη λιποθυμία και τη διασωλήνωση στη ΜΕΘ μέχρι την εισαγωγή στην Ψυχιατρική κλινική; Μήπως επιλέχθηκε από τους διοικούντες να εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη η ασθενής γιατρός με συνθήκες άκρας μυστικότητας στην Ψυχιατρική κλινική και δεν καταγράφηκε πουθενά το όνομά της; Μήπως κομβικά πρόσωπα στο οργανόγραμμα των δύο νοσοκομείων δέχθηκαν εμμέσως πλην σαφώς συστάσεις για απόλυτη εχεμύθεια σε ό,τι αφορά τη νοσηλεία της κυρίας Πολάκη;

Η ανάρτηση του protothema.gr περιείχε όσα έπρεπε να δημοσιευτούν. Η επιστολή της υπό διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα -ως προς το οποίο υπάρχει όντως μια λανθασμένη αναφορά, ότι δεν βρέθηκε λιπόθυμη στην εφημερία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive