Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο, κύριοι Κωσταράκο και Αποστολάκη...


Τα νατοϊκά , νεοταξικά ανδρείκελα, αφού εξευτέλισαν τις ένοπλες δυνάμεις, υπηρετώντας λαθροέποικους, αποδεχόμενοι παραχωρήσεις στρατιωτικών εγκαταστάσεων, περικοπές στην άμυνα (αλλά όχι στους μισθούς τους)... αφού...
περιφρούρησαν τον εναέριο χώρο της... Αλβανίας από τους ... Σέρβους, αφού ρουφιάνεψαν ότι μπορούσαν για τους s-300 σε Ισραήλ και ΗΠΑ, αφού δεν παραιτήθηκαν κανείς τους και ποτέ, αφού, αφού, αφού.... τώρα κατεβαίνουν στον πολιτικό βόθρο ως ανταμοιβή της προδοσίας τους.

3 σχόλια:

  1. Με τα πολιτικά τους στριγγάκια κρεμασμένα στο στήθος στο μέρος της καρδιάς!!! ρε ουστ γυμνοσάλιαγκες,αρουραίοι,επίορκοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΙΑΧΤΟI ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟI,.-ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ.- ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΊ΄ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ .- ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΛΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΜΕΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ , - ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΠΑΞ , , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .-ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ Μ@..ΚΕ$ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ < ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΥΣ >.ΟΥΣΤ ΡΕ .- ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΊ΄ΒΑΝΙΑ .- ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ .
    ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΩΚΑΜΤΕΣ .- ΑΚΑΠΝΟΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ , ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΣΤΟΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΦΙΑΛΤΕΣ .- ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΑΣ .- ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΞΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΣΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ EΛΑΜΠΕ ΑΠ ' ΤΑ ΠΛΟΥΜΕΙΑ , ΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ. -ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΝΙΩΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ .-ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ. - - . Α , ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ . . . . ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτοί είναι στρατιωτικοί, τότε ο ήλιας ανατέλει από την δύση. Υπαλληλάκια του κερατά είναι που σκύβουν την μέση τους στον κάθε άκαπνο αστράτευτο και περιμένουν πως και πως να αποστρατευθούν και να χωθούν κάπου για να εισπράτουν μαζί με την σύνταξη και μια αργομισθία. Η Ελλάδα ποσώς τους απασχολεί. Δεν το λέω εγώ. Οι πράξεις τους το φανερώνουν. Όσο είναι "εν ενεργεία" βαράνε προσοχές στον κάθε πρωην αφισσοκολλητή τύπου Τζοχατζόπουλου, Σμπώκου, Καρανίκα και λοιπής σαβούρας και μόλις αποστρατευθούν μετατρέπονται εν μία νυκτί σε πολέμαρχους και "βλέπουν" όλα τα στραβά που δεν έβλεπαν τόσα χρόνια που υποτίθεται υπηρετούσαν. Οι Γιαπωνέζοι το φιλότιμο το λένα χαρακίρι. Τούτους εδώ τπυς φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει. Α ρε κατακαημένη Ελλάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive