Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

«Γι’ αυτό τον λένε Θρύλο»: Επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν με 3-1 στο Europa League. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Mε κεφαλιά του Σισέ στο 60' της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο ματς με τη Μίλαν και βρήκε το πρώτο από τα δυο γκολ που ψάχνει για να πάρει την πρόκριση.Ολυμπιακός νίκησε τη Μίλαν με 3-1 και προκρίθηκε στους 32 του Europa League ....
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Παπ Αμπου Σισσε άνοιξε το σκορ στο 60′ λεπτό της αναμέτρησης και στο 70’΄λεπτό ο Ζαπάτα έβαλε κόντρα σε σουτ του Γκιγιέρμε, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της Μίλαν.
Ωστόσο ο αμυντικός των Ιταλών στο 72′ λεπτό έκανε το 2-1 και στο 81′ λεπτό ο Κώστας Φορτούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι έκανε το 3-1 χαρίζοντας την πρόκριση στους ερυθρόλευκους.

Τα γκολ:

Mε κεφαλιά του Σισέ στο 60′ της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο ματς με τη Μίλαν και βρήκε το πρώτο από τα δυο γκολ που ψάχνει για να πάρει την πρόκριση.
Οι «ερυθρόλευκοι» εκτέλεσαν γρήγορα με πάσα ένα κόρνερ από τα αριστερά με τον Ποντένσε να κάνει τη σέντρα, η πρώτη κεφαλιά κόντραρε πάνω στον Ιγκουάιν αλλά εν συνεχεία ο Σισέ με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:12
Ο Ολυμπιακός έφτασε σε σκορ πρόκρισης κόντρα στη Μίλαν, κάνοντας το 2-0, στο 69′ μετά από σουτ του Γκιλιέρμε έξω από την περιοχή που βρήκε στο πόδι του Σαπάτα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:29
O Ζαπάτα σκόραρε αμέσως στη… σωστή εστία για το 2-1

Χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης από τον Αμπάτε και εξαργύρωσε ο Φορτούνης, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive