Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η απολογία του 21χρονου Ροδίτη: «Για όλα φταίει ο Αλβανός φονιάς - Με απείλησε ότι θα με 'καθαρίσει' αν μιλήσω» (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελένη Τοπαλούδη
Μετά την προανακριτική κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, το φως της δημοσιότητας βλέπει η απολογία του 21χρονου Ροδίτη.   Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας στη Ρόδο και οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη....
Η εκπομπή “Μαζί σου” παρουσίασε την απολογία του Ροδίτη. Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας.  Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή. 

 Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”.  Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. «Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.», και συνεχίζει:  «Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε «τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν».  Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. 

«Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ», λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος.  H εκδοχή του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου  Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος από την πλευρά του, περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία, τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Είναι η προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του λιμενικού, για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Όπως λέει «η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου».  Σε αυτό το διαμέρισμα όπως φαίνεται ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της άτυχης κοπέλας.  «Θολώσαμε όταν ακούσαμε για αστυνομία»  «Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι».  Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του. «Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. «Πάμε να το τελειώσουμε» μου είπε».  «Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο».  Κατάθεση σοκ από άντρα του λιμενικού  Τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη Τοπαλούδη αποκαλύπτει η δικογραφία του Λιμενικού, συνθέτοντας σιγά-σιγά το «παζλ» της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία της Ρόδου όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.  Παράλληλα πληθαίνουν οι αναφορές για το βίαιο παρελθόν του 21χρονου, όπου φαίνεται πως… «θόλωνε» πολύ εύκολα και χτυπούσε ανθρώπους.  Οι γείτονες του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive