Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Να γιατί ο Πάνος Καμμένος βγάζει καπνούς για τον George Soros

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνος Καμμένος βγάζει καπνούς για τον George Soros
Ο επίμονος λασπολόγος και οι κοπριές στον ανεμιστήρα. Τον κατήγγειλε στην ΕΕ ο SOROS.
Να γιατί ο Καμμένος βγάζει καπνούς για τον George Soros. 
Και δεν είναι η Μακεδονία μας που ξεπούλησαν στους ξένους, προδίδοντας μαζί όλους εμάς τους Έλληνες....
Ο υπουργός και συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον George Soros όχι για το θέμα χρηματισμού για την Μακεδονία, και η χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή τον κατήγγειλαν στο Ευρωκοινοβούλιο οι άνθρωποι του George Soros για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που έλαβε η χώρα μας από την ΕΕ για ανθρωπιστική βοήθεια και διαχειρίστηκε το «παρεάκι» της Κολομβίας των Βαλκανίων του Πάνου Καμμένου και γεμίσαν με χρήμα την Καραϊβική. 
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ GEORGE SOROS ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩ: http://www.solidaritynow.org/wp-content/uploads/2017/04/EU-Petition-by-SolidarityNow_eng.pdf
Το ευτράπελο στην ιστορία της πρόσφατης κόντρας Καμμένου και συμφέροντα George Soros είναι ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους-συμφέροντα που ο Πάνος Καμμένος «συνεργάστηκε» μαζί τους και τους παρείχε προστασία με τους δικούς του Εισαγγελείς που εξουσιάζει όπως λέει, και προστάτευσε με το αζημίωτο τις εγκληματικές δραστηριότητες τους στην χώρα μας. 
Όλα αυτά παρότι είχε λάβει και έκτοτε κατέχει στοιχεία της εγκληματικής οργάνωσης και δράσης τους στην Ελλάδα μας.
Πανούλη εγκλωβίστηκες πάλι μόνος σου στις σαχλαμάρες σου, και σήμερα δεν μπορείς να ζητήσεις από τους Εισαγγελείς που εξουσιάζεις, όπως λες, ζητώντας τους να κάνουν το αντίθετο από αυτό που τους έχεις ζητήσει παλαιότερα, δηλαδή την προστασία μιας Εγκληματικής Οργάνωσης, με αποτέλεσμα να σε «χορεύουνε στο ταψί» οι συνεργάτες σου, καταγγέλλοντας σε ως το «τρωκτικό» των Ευρωπαϊκών κονδυλίων αυτή την φορά για τα χρήματα που δόθηκαν για ανθρωπιστική βοήθεια και όχι για 10 Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Ικαρία…που έγιναν ΒΙΛΑ με πισίνα… !!! Αυτά ως γνωστό τα φάγατε Οικογενειακώς μαζί με την Πεθερά. 
Ο Καμμένος, έχει αποδείξει ότι όποιος τον «αγγίξει» αποκαλύπτοντας τις ψευτιές του, τις Οικογενειακές κλεψιές τους, τις απατεωνιές του μαζί με κάτι πλαστογραφίες, μην έχοντας τρόπο να απαντήσει, τότε εκ της «θεσμικής» του θέσης αιτία κάτι ΑΝ.ΕΛ. ψηφοφόρους που σήμερα αλληλοφτύνονται, πετά κοπριές στον ανεμιστήρα και όπου αυτές καταλήξουν. 
Ο Καμμένος επιλέγει ρίψη κοπριάς με λάθος διεύθυνση ανέμου, καθόσον ως γνωστό ηλίθιος, με αποτέλεσμα οι κοπριές να καταλήγουν στην μούρη του. Το ίδιο κάνει και με το κατούρημα. 
ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ . ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΛΑΜΟΓΙΟ – ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ… ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ… ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ KAI NA HTAN ΜΟΝΟ ΤΑ EMAIL !!!

2 σχόλια:

  1. Λαμόγια όλοι.....

    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟ;;;;;
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ. 6 ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ....ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ......



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive