Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τι είναι αυτό πάλι; Eκκωφαντικός κρότος τράνταξε ολόκληρο το Κεντρικό Αιγαίο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Πάρου, της Νάξου, αλλά και των γύρω νησιών, ο εκκωφαντικός κρότος, σαν έκρηξη, που ακούστηκε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης και είχε σαν αποτέλεσμα...
να τρανταχτεί το έδαφος και να σειστούν τα σπίτια... του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.  Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία του φαινομένου, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία αν ο κρότος προκλήθηκε με τεχνητά μέσα.Η μεγάλη ένταση, ωστόσο, και η διάρκεια του κρότου, προκαλούν εύλογες ανησυχίες στους κατοίκους των Κυκλάδων, οι οποίοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο.Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, το φαινόμενο δεν σχετίζεται με κάποια καταγεγραμμένη σεισμική δόνηση.

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΑΙ , ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ .- ΕΣΕΙΣ ΧΤΙΣΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ , ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ,- ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΥΠΝΟΙ .-- ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΙΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive