Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ. Φοιτητές κατά Γαβρόγλου: «Είμαστε η γενιά της ανατροπής»- Προσπάθησαν να μπουν στο ΥΜΑΘ


Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου πραγματοποίησαν τα πρυτανικά συμβούλια του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη.  Στη συνάντηση...
συζητήθηκε η επικείμενη συγχώνευση των δύο ιδρυμάτων και τα τρία βασικά αιτήματα που θα θέσουν οι πρυτάνεις για το ζήτημα.  Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Μαρνέλλο τα αιτήματα αφορούν την κατάργηση του αυτοδιοίκητου, τη διασφάλιση της αξίας των διπλωμάτων των φοιτητών και την εναντίωσή τους στην fast track αξιολόγηση των καθηγητών του ΤΕΙ.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Πορεία φοιτητών κατά Γαβρόγλου στη Θεσσαλονίκη
Έξω από το κτήριο του Διοικητηρίου, όπως αναφέρει το voria.gr, συγκεντρώθηκαν φοιτητές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. Αντιπροσωπεία μάλιστα των φοιτητών συναντήθηκε με τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Αγγελόπουλο.  Οι φοιτητές έθεσαν τα ίδια αιτήματα με τους πρυτάνεις, ενώ όπως τόνισε ο Γιάννης Ορφανίδης, πρόεδρος φοιτητικού Συλλόγου μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου και εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο «δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις απαντήσεις του. Θα συζητήσουμε με τους συμφοιτητές μας για να δούμε την πορεία των κινητοποιήσεών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive