Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΕΣ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ & ΣΥΡΙΖΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ"¨ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ, ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ. ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΓΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΦΩΤΟ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"


Το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ παρακράτος μισθοτοτούμενο -επιδοτούμενο απ ευθείας απ τον παγκόσμιο σφαγέα των λαών Σόρος  και απο την αριστερή συμμορία όργανό του που υπο τον "δημοκρατικό μανδύα" εγκληματεί κατά της Πατρίδας και των Ελλήνων. 
Άθρησκα ερπετοειδή, Ανθελληνικά αποβράσματα, Πρακτοράκια ξένων δυνάμεων που μόνο λόγο ύπαρξης έχουν την διάλυση ότι Ιερού & Οσίου διέπει απο αιώνες την Χριστιανική Πατρίδα μας....
 Καίνε ελληνικές σημαίες, βεβηλώνουν Ιερούς ναούς, καταστρέφουν δημόσιες & ιδιωτικές περιουσίες, βρωμίζουν τα ΑΕΙ, συνεργάζονται με κάθε λογής κακοποιό στοιχείο απο λαθρεμπόρους, μέχρι ληστές, κλέφτες, εμπόρους ναρκωτικών, εξαρτημένους απο ουσίες, πουτάνες διαφόρων εθνικοτήτων, νταβατζήδων και όσων κοινωνικών αποβρασμάτων μολύνουν τα Ιερά χώματα και αποτελούν την πρώτη γραμμή των παρακρατικών ορδών που ελπίζουν οτι θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των ελεύθερων μαθητών που Πανελλαδικά μάχονται πάνω απο κόμματα και χρώματα στον τίμιο υπέρ πατρίδος αγώνα. 
Ας έχουν υπόψη τους όλες αυτες οι σκωληκοειδείς αποφύσεις κοκκινοροζουλί χρώματος, οτι μάταιος ο κόπος τους και τσάμπα τους ταϊζουν τα αφεντικά τους. Ήταν να μην ξυπνήσει η Ελληνική περήφανη νεολαία αποφασισμένη να πάρει στα τίμια χέρια της τη σωτηρία της Πατρίδας. Τώρα, άτιμα κουμμουνισμένα ανθρωπάκια θα καταλάβετε τι εννοεί ο λαός οταν λέει: "τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος".
 Όσο υπάρχει χρόνος -και είναι ελάχιστος- χωθείτε για να σωθείται τους βρωμερούς υπονόμους απ όπου βγήκατε. Η νίκη είναι πάντα δεδομένη γι αυτούς που παλεύουν στο φως και για το δίκαιο όπως κάνουν σήμερα οι ηρωϊκοί μαθητές - μαχητές, εσεις θα μείνετε ΕΚΕΙ που ανήκετε, στο ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και στην εθνική περιφρόνηση. 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive