Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Άλλη ανωμαλία κι ετούτη, ήθελε ντε & καλά να ... πηδήξει ταρίφα. Αυτός είναι ο άνδρας που νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους! (ΦΩΤΟ)


Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο άνδρας που νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους! (ΦΩΤΟ)

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους μέσα σε ένα ταξί της Taxi Beat, καθώς πελάτης βίασε τον οδηγό του ταξί που είχε παραγγείλει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κατά τη διάρκεια της κούρσας νάρκωσε τον οδηγό ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ του...

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο άνδρας που νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους! (ΦΩΤΟ)
 Λίγη ώρα αργότερα και οι δύο, άγνωστο το πως, κατέληξαν στο Ιπποκράτειο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο άνδρας που νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους! (ΦΩΤΟ)Εκεί ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού. Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive