Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Εισβολή μεθυσμένου άνδρα με μαχαίρι στην πρεσβεία της Σερβίας -Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. τον έπεισε να παραδοθεί


Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην πρεσβεία της Σερβίας, έπειτα από εισβολή άνδρα που κρατούσε μαχαίρι.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9:30 το πρωί ένας μεθυσμένος νεαρός Σέρβος πήδηξε την περίφραξη του κτιρίου της πρεσβείας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας....
στο ύψος της πλατείας Μαβίλη.  Για περίπου δύο ώρες, ο άνδρας τριγυρνούσε στον αύλειο χώρο της πρεσβείας, σε αποθήκες και υπόστεγα, κρατώντας το μαχαίρι. Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξε κίνδυνος ομηρίας.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., που μέσω μεταφραστή, προσπαθούσαν να καταλάβουν τα κίνητρα του εισβολέα. «Να γίνει ένα το Κόσοβο με τη Σερβία», «Εξω οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι», τους έλεγε μεταξύ άλλων ο νεαρός Σέρβος.  Τελικά, τον έπεισαν να παραδοθεί και ο εισβολέας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive