Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Θάνατος-μυστήριο για την ομογενή Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο και την οικογένειά της στο Νιού Τζέρσεϊ. Η έπαυλή της τυλίχθηκε στις φλόγες- Πού ψάχνουν τον ένοχο οι αρχές

Θάνατος-μυστήριο για μια ομογενή και την οικογένειά της στο Νιού Τζέρσεϊ

Ένα έγκλημα σε βάρος μιας ομογενούς και της οικογένειάς της σημειώθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα. 
1
Πρόκειται για την ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο,τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους, που βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλη όπου έμεναν....
Μάλιστα, το οίκημα κάηκε μετά το φόνο.  Σύμφωνα με τις Αρχές, τα μέλη της οικογένειας, σκοτώθηκαν πριν η οικία παραδοθεί στις φλόγες. Ο αδερφός του ιδιοκτήτη συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι.  Οι εισαγγελείς προσπάθησαν να καθησυχάσουν το κοινό, πως δεν κυκλοφορούσε ελεύθερος κάποιος δολοφόνος στην εύπορη κοινότητα του Κολτς Νεκ (Colts Neck), όπου διαμένουν αρκετές διασημότητες. Δήλωσε πως πιστεύει ότι η οικογένεια μπήκε στο στόχαστρο με κάποιον τρόπο και ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο περιστατικό ακραίας βίας.  Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της πέμπτης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην τρίτη τάξη στο Conover Road Elementary School.  Τα πτώματα της συζύγου και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός οικίας και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.  Όπως έγραψαν οι New York Times, τα αδέρφια Κανέιρο μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και παντρεύτηκαν συζύγους από το Στάτεν Αϊλαντ. Μετακόμισαν σε προάστια της Νέας Ιερσέης περί τα 20 λεπτά σε απόσταση. Το 1991, ο Κιθ ήταν και κουμπάρος στον γάμο του Πολ. Είχαν παιδιά και ήταν συνεταίροι.  Εν τω μεταξύ, ο Πολ Κανέιρο συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο δικό του σπίτι. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στην οικία όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, σύμφωνα με το έγγραφο της κατηγορίας.  Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια εμφανίζονταν να έχουν στενούς δεσμούς και είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις: Την Square One, συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και την Eco Star Pest Management, καταπολέμησης παρασίτων. Και οι δύο εργάζονταν στο ίδιο κτίριο, στην Cookman Avenue του Asbury Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive