Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα, σύμφωνα με το τεστ DNA- Ανοίγει ξανά η υπόθεση!

Αποτέλεσμα εικόνας για «Τεκμηριώνεται η πεποίθηση ότι πρόκειται για την Αγγελική Πεπόνη»: Τι λέει ο ιατροδικαστής Βουγιουκλάκης για το θρίλερ της Πρέβεζας
Φως στο μυστήριο με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε στην τάφρο της Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την προηγούμενη εβδομάδα έριξε το τεστ DNA, σύμφωνα με το οποίο αποδείχθηκε πως ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010...

Αυτό αποδείχθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της ΕΛ.ΑΣ., μετά τη διασταύρωση DNA με δείγμα που έδωσε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης κοπέλας.Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον εντοπισμό του κρανίου, ξεκίνησαν έρευνες, από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων κι εθελοντές, μέσα στην τάφρο όπου βρέθηκε.
Σημειώνεται, πως για την  25χρονη Αγγελική Πεπόνη είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 16 Ιουνίου 2010 στο Tμήμα Aσφαλείας Πρέβεζας.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, τελευταίος είχε δει ζωντανή την 25χρονη ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος κατά την ανάκρισή του τότε είχε αρνηθεί ότι γνώριζε το παραμικρό και υποστήριζε ότι δεν την ξαναείδε από την ώρα που έφυγε από το σπίτι του.
Πλέον η υπόθεση ανοίγει ξανά για την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive