Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ποιος θα προστατέψει την ΕΛΑΣ κι ΕΜΑΣ; - Έξι Πακιστανοί έδειραν, απήγαγαν, βασάνιζαν και έκοψαν το αυτί !! αστυνομικού στην Νίκαια! "Κάτι" ΒΡΩΜΑΕΙ στην υπόθεση. Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκοψαν κομμάτι από το αυτί του - Δύο οι εκδοχές για την απαγωγή του αστυνομικού στη Νίκαια- Τι ισχυρίζονται οι δράστες

Αστυνομικός έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από έξι Πακιστανούς και τίθεται το ερώτημα: Εάν η Αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της και τα στελέχη της τότε τι μπορούν να περιμένουν οι πολίτες;  Ο αστυνομικός βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο...
και το σώμα στις 3 τα ξημερώματα αστυνομικός σε διαμέρισμα στη Νίκαια.  Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιο άτομο καλούσε σε βοήθεια. Όταν έφθασαν στο σημείο άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., δέχτηκαν επίθεση από έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής.  Στη συνέχεια εντόπισαν τον αστυνομικό στο διαμέρισμα, ο οποίος όπως τους είπε ακολούθησε τους δράστες μετά από πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
ΕΛ.ΑΣ.
Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.
Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, καθώς βρέθηκαν ανάλογα στοιχεία στο διαμέρισμα στη Νίκαια, δεν μπορούν ωστόσο να εξηγήσουν πως βρέθηκε εκεί ο συνάδελφός τους ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο βρέθηκε και ένα όπλο το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στον αστυνομικό.  Ο αστυνομικός δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ στο παρελθόν ωστόσο η έρευνα, μετά και τις καταγγελίες των Πακιστανών που έχουν συλληφθεί θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση.

1 σχόλιο:

  1. Σε λιγο η αστυνομια θα ειναι "λιγη"
    δεν θα μπορει να αντιμετωπισει αυτο που ερχετε...παρα μονο ο στρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive