Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Το νέο σήμα της ΝΔ, τα 44α γενέθλια και οι γαλάζιες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αποτέλεσμα εικόνας για Το νέο σήμα της ΝΔ, τα 44α γενέθλια και οι γαλάζιες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στα γενέθλια της ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου και με μία λαμπρή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη, με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην πρώτη γραμμή τους πρώην πρωθυπουργούς της παράταξης, ο αρχηγός της ΝΔ θα προσπαθήσει να δείξει τον τρόπο, την αντίληψη αλλά και τη νέα πρακτική που θα χρησιμοποιήσει ώστε όπως θα πει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο από τη θέση του πρωθυπουργού την τύχη της χώρας στη νέα εποχή.
Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στα γενέθλια του κόμματός του
Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής
Παράλληλα θα παρουσιαστεί και το νέο σήμα της παράταξης που από τον πυρσό και το μπλε χρώμα, θα περάσουν σε ένα καινούργιο σύγχρονο και μοντέρνο σήμα. Το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί από εθελοντή, ο οποίος εργάστηκε  πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Για το λόγο αυτό δεν θα έχει περίγραμμα....
Ο βασικός δε, συμβολισμός πίσω από το σήμα, είναι ότι η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα. Γι' αυτό θα μπορεί να αλλάζει χρώματα, να επικαιροποιείται και να συμβολίζει την ανάλογη προσαρμογή. Ο πυρσός δεν αφαιρείται ούτε επανέρχεται, όπως γράφτηκε, αφού ήδη υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά θα είναι προσαρμοσμένος στη νέα δομή.
Σε ποια πτέρυγα θα απευθυνθεί για να σημειώσει ότι δεν χρειάζεται «ομφαλοσκόπηση» αλλά ενότητα
Ο κ. Μητσοτάκης παρουσία όλων των στελεχών του κόμματος, πρώην πρωθυπουργών, προέδρων, υπουργών, βουλευτών και όλων όσων στάθηκαν τα τελευταία χρόνια παρόντες μέχρι την επέτειο των 44 ετών, αναμένεται να παρουσιάσει τις κατευθύνσεις για τη νέα εποχή και να δείξει ότι ενωμένη η ΝΔ πορεύεται για τις εκλογές και στη συγκυρία αυτή δεν χωρούν αμφισβητήσεις ούτε προβληματισμοί από κανέναν. «Είναι η ώρα της μάχης για τη νίκη», αναμένεται να τονίσει ο κ. Μητσοτάκης συνδέοντας τα 44α γενέθλια από την ίδρυση της ΝΔ με την προεκλογική μάχη που έχει μπροστά της.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει έμφαση στην ενότητα της παράταξης κοιτάζοντας προς την πλευρά της Καραμανλικής πτέρυγας, και θα σημειώσει με νόημα πως η παράταξη βρίσκεται ενωμένη και  ανανεωμένη από ποτέ αλλά και πως είναι το μεγαλύτερο κόμμα στο ΕΛΚ με ευρωπαϊκό ορίζοντα. Σε ό, τι αφορά στη σύνδεση των γενεθλίων της παράταξης με την πορεία προς τις εκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να πει ότι το κόμμα του, διευρυμένο θα ξανά πάρει τις τύχες της πατρίδας στα χέρια της για να επιτελέσει το ιστορικό του καθήκον.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Τα ονόματα των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στο παρασκήνιο ωστόσο της επετείου για τα 44 γενέθλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει αρχίσει η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα υποστηρίξει η Ν.Δ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου. Ο κύκλος των προσώπων που έχει ανοίξει κοντεύει να ολοκληρωθεί με τα πρόσωπα που θεωρητικά έχουν κλειδώσει με τη «βούλα» του κόμματος να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.
Στο δήμο Αθηναίων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος και για να μην δώσει η ΝΔ την ευκαιρία να την κατηγορήσει η κυβέρνηση για οικογενειοκρατία, αποφασίστηκε- όπως όλα δείχνουν- ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας αλλά στο Νομό Χανίων.
Για την περιφέρεια Αττικής ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, ωστόσο ορισμένοι από τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη έλεγαν ότι «δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά». Ίσως λοιπόν να υπάρξει και ένα ακόμη πρόσωπο όπως αυτό του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη που ακούγεται για την Περιφέρεια ως γαλάζιος υποψήφιος.
Η περίπτωση Παχατουρίδη αν και όλες οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν με πολύ υψηλά ποσοστά, φαίνεται ότι μπορεί τελικά να μην φτάσει μέχρι το τέλος της. Ο  λόγος είναι πως ο δήμαρχος Περιστερίου επιμένει να μην θέλει χρίσμα και στήριξη από τη ΝΔ, αλλά να είναι ανεξάρτητος ως υποψήφιος.
Στην άλλη μεγάλη περιφέρεια της χώρας όπως αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας, υποψήφιος θα είναι ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας και στην περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Στη Θεσσαλία ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός όπως επίσης ο νυν περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο θα είναι υποψήφιος με τη γαλάζια υποστήριξη Γιώργος Χατζημάρκου. Επίσης στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η νυν περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου.
Βορειότερα, στην περιφέρεια Μακεδονίας- Θράκηςγαλάζιος υποψήφιος θα είναι ο Χρήστος Μέτιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive