Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

"Άγριο" τρολ η Παπακώστα θα τρελάνει τους Συζιραίους. "O Τσίπρας εφαρμόζει πολιτικές της δικής μας παράταξης" - της Ν.Δ.; των ΑΝ.ΕΛ; - λέει

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Παπακώστα τρολάρει άγρια ΣΥΡΙΖΑ: O Τσίπρας εφαρμόζει πολιτικές της δικής μας παράταξης
Πονοκέφαλο θα έχει το Μαξίμου και ο λόγος θα έχει ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Παπακώστα. Σε μεγάλη συνέντευξη την Κυριακή  η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κάνει τα πάντα να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο και σίγουρα για να δημιουργήσει πολλούς εχθρούς μέσα στην κυβέρνηση και οπωσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ....

Με τίτλο «Να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου», έχουμε ένα το κρατούμενο. Ο νόμος που κατατέθηκε ως νομοσχέδιο στην Βουλή με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών έχει φέρει πολλές φορές σε ρήξη κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ιδιαίτερα με τις άδειες που παίρνει ο Κουφοντίνας.
Το άλλο μεγάλο θέμα που θίγει η Κατερίνα Παπακώστα αφορά στα Εξάρχεια που σύμφωνα με τα σχέδια της θέλει να τα κάνει γραφικά ήσυχα και τουριστικά όπως η Μονμάρτη στο Παρίσι, ενώ για τους Ρουβίκωνες λέει πως μοιάζουν με «παλαιούς κομματάρχες κακιάς κοπής».
Το καλύτερο όμως μας το αφήνει για το τέλος όπου δηλώνει ευθαρσώς ότι «ο Τσίπρας εφαρμόζει πολιτικές της δικής μας παράταξης».
ΟΙ υπόλοιποι πάντως δεν το γνωρίζαμε επίσημα το τελευταίο όποτε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε και από τα πρωθυπουργικά χείλη αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive