Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Το πόρισμα Συνολάκη για το Μάτι ενόχλησε την κυβέρνηση και ο χοιροβοσκός Πολάκης βγήκε… μπροστά

Αποτέλεσμα εικόνας για χοιροβοσκός Πολάκης
Ακόμη και στον καθηγητή φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνο Συνολάκη, επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την ομιλία του προχθές ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία παρουσίασε πορίσματα για την τραγωδία στο Μάτι. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας....
προσπαθώντας να ακυρώσει τα συμπεράσματα του διακεκριμένου καθηγητή σχετικά με την εθνική τραγωδία και πως αυτή μπορούσε να αποφευχθεί έκανε λόγο για τους δεσμούς του με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα έγραψε:
Συνολάκης ….. Μάλιστα….. Μετά Χριστόν προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριού Μητσοτάκη, του μέλους του ΔΣ του Ιδρύματος Μητσοτάκη και τοποθετημένος, από τον Μητσοτάκη ,στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών….Συνολάκης ….εκκενώνει το Μάτι από 35 έως 55 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive