Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Ο κ. ΠΟΤΑΜΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΙ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ) Του Ευριπίδη Μπίλλη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 ÃŽÂ¬Ãâ€žÃŽÂ¿ÃŽÂ¼ÃŽÂ±Η "μεγάλη" είδηση της ημέρας είναι ότι  ο «πατριώτης»  κ. Ποτάμης ψηφίζει Τσίπρα και  παραδίδει τη Μακεδονία μας. Για να "σώσει" ως είπε, το Αιγαίο και την Κύπρο (την Θράκη μας την  ξέχασε). Δεν εξήγησε πώς τις σώσει και αν αυτό θα το κάνουν οι Αμερικανοί με τους μισθοφόρους τους της BLACKWATER που θα υπαχθούν στον Καμμένο.  Ο κ. Ποτάμης (γερμανιστί Der Fluss λόγω της μεγάλης του φιλίας με το αλήστου μνήμης Σουλτζ που οραματιζόταν εθνομηδενιστικά το παγκόσμιο χωριό)  θα ψηφίσει είπε τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας μας....     Γιατί περί αυτού πρόκειται με το πολύ παλιό σχέδιο που προβλέπει όλην τη “Μακεδονία για του Μακεδόνες”.  Αν και βέβαια οι Βούλγαροι δεν είναι γι αυτό,  τόσον  “πατριώτες” της χώρας τους, ως οι ημέτεροι.     Βαρύγδουπα κατοχικά και "ξύπνια" μας είπε ο κ. Ποτάμης, ότι ως “άλλος Ελευθέριος Βενιζέλος σκέφτεται την Ελλάδα του μέλλοντος και όχι του παρόντος !!”     Μας "συγκίνησε" επίσης λέγοντας και πάλιν ξύπνια και “πατριωτικά”, ότι το κάνει για να σώσει το Αιγαίο και την Κύπρο. Για Θράκη τίποτε δεν είπε ο Ποτάμης. Άρα μπορεί να συμπεράνουμε ότι στα πλαίσια της νέας Λωζάνης την ξέγραψε για να “σώσει” και  πάλιν το Αιγαίο και την Κύπρο (επίκεινται συζητήσεις στις ΗΠΑ του Άλεξις με τον σουλτάνο, μάλλον για τη νέα του Λωζάνη).     Τέλος αναμάσησε το επιχείρημα ότι άνω των 100 χωρών τους έλεγαν Μακεδονία.     Και έτσι ο κατοχικός υπηρέτης Σταύρος, αντί να επιβάλει μαζί με όλους τους λοιπούς κατοχικούς “πατριώτες” την διεθνώς ορθή λύση για τη Μακεδονία μας, με την υπογραφή του, δίδει το δικαίωμα σε όλους να τη λένε Μακεδονία.  Το Βόρεια είναι βέβαια ανέκδοτο του των ΤσιπροΚαμμένων και του Κοτζιά.     Τέλος θυμηθείτε για τον κ. Ποτάμη το παλιό προφητικό άρθρο του Σωτήρη Στανωτά:  «Όταν οι φλώροι δήθεν αριστεροί «Δημοσιογράφοι» ιδιοκτήτες κοσμικών εστιατορίων δεν διστάζουν, http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.phpp=22101&sid=6b6f14e66be74f0cfc250cffc93a072a.     
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive