Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή του Ο νεαρός υποψήφιος ληστής έχασε την ζωή του. Γιατί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο υποψήφιο θύμα του. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο την Παρασκευή προσπάθησε να ληστέψει ένας νεαρός άνδρας, που όμως τελικώς έχασε την ζωή του. Σε ερασιτεχνικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ακόμη ένα άτομο...
εμφανίζονται να γρονθοκοπούν τον δράστη, την ώρα που αυτός είναι πεσμένος στο έδαφος 
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ
και αιμόφυρτος, καθώς είχε κοπεί απο την τζαμαρία, την οποία έσπασε για να ξεφύγει, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ
Η Αστυνομία αναζητά και το δεύτερο άτομο που αποτυπώθηκε στο βίντεο να χτυπά τον δράστη.
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ
Ο δράστης κατέληξε στα τραύματα του ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive