Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΦΡΙΚΤΗ - ΜΑΚΑΒΡΙΑ Ανάρτηση της Ρένας Δούρου με «κόλλυβα» για την φάρσα με τον Γαβρά, προκαλεί απρόσμενες ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ αντιδράσεις. ΦΩΤΟ & ΣΧΟΛΙΑ

Με μια φωτογραφία από… κόλλυβα, επιχείρησε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, να εκμεταλλευτεί την φάρσα του Ιταλού δημοσιογράφου Tommaso Debenedetti, ο οποίος χάκαρε τον λογαριασμό της νέας υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και ξεγέλασε τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ανακοινώνοντας τον δήθεν θάνατο του σκηνοθέτη Κώστα Ζορμπά....
 Στην ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Δούρου έσπευσε να κατηγορήσει τα ΜΜΕ, λέγοντας μάλιστα πως σήμερα γίνεται «μνημόσυνο στην έγκριτη ενημέρωση»!
«Ευτυχώς τα κόλλυβα δεν είναι για τον σπουδαίο σκηνοθέτη κ. Γαβρά Όμως μέρα παρά μέρα κάνουμε μνημόσυνο σε αυτό που λείπει – ευτυχώς όχι από όλα τα μέσα: την έγκριτη ενημέρωση και πληροφόρηση με σεβασμό», έγραψε η Ρένα Δούρου.
Ωστόσο, η ανάρτησή της φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν ξεχνούν την στάση της στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, βρίσκοντας απρεπή την ανάρτησή της.
Δείτε μερικά από τα σχόλια που έφερε η μακάβρια ανάρτηση της περιφερειάρχη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive