Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!

Αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες της Θεσσαλονίκης, που πριν από λίγο πληροφορήθηκαν την –μυστική!- άφιξη του αρχιπροδότη στην πόλη και το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για «σύσκεψη» με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Β. Ελλάδος. Οι διαδηλωτές, οι οποίοι κρατούν ελληνικές σημαίες, επιθυμούν να προσεγγίσουν τον χώρο του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, για τα «πουν» από κοντά στον προδότη, αλλά έχουν κυκλωθεί από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους απαγόρευσαν την προσέγγιση....
στον χώρο του υπουργείου…
Σαν κλέφτης πήγε, σαν κλέφτης θα φύγει, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως η επίσκεψή του, αλλά να δούμε πως θα πάει και πως θα φύγει στην προγραμματισμένη παρουσία του στην ΔΕΘ, στην 8/9 Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive