Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Απίστευτες καταγγελίες του πρώην «συντρόφου» Λαφαζάνη: Πολιτικές διώξεις χούντας η κυβέρνηση – «Εγκέφαλος» ο Α.Τσίπρας (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά της κυβέρνησης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», σχετικά με την κλήση του να παρουσιαστεί στην ΓΑΔΑ. Οι κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν από τις δικαστικές αρχές αλλά από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, το οποίο...
συνέταξε μια ολόκληρη δικογραφία για τις παρεμβάσεις που γίνονται στους πλειστηριασμούς, με κατηγορίες από τον «μισό ποινικό κώδικά», όπως καταγγέλλει.  «Δεν περίμενα ποτέ μετά τις διώξεις που είχα στην χούντα ότι οι πρώην σύντροφοί μου θα μου έκαναν διώξεις. Οι κατηγορίες μαγειρεύτηκαν στα άδυτα του Μαξίμου. Εγκέφαλος είναι ο Αλέξης Τσίπρας», προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας κάνοντας λόγοα για δίωξη για πολιτικούς λόγους και καθεστώς τύπου Ερντογάν.  Σχετικά με την κλήση του για απολογία στη ΓΑΔΑ είπε: «Η κατηγορία είναι ο μισός ποινικός κώδικας. Οι κατηγορίες δεν μου απευθύνονται από τις δικαστικές εισαγγελικές αρχές, αυτές οι κατηγορίες απευθύνθηκαν από το τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος το οποίο συνέταξε μια ολόκληρη δικογραφία που βάζει ένα σωρό πράγματα μέσα… Τα αδικήματα είναι αντίσταση κατά της αρχής, και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά των Αστυνομικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κοινής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας, εξύβριση και απειλή κατ΄ εξακολούθηση, παραβίαση του νόμου περί όπλων και πυρομαχικών…  (..)  Η αντεθνική δράση είναι ότι υπερασπιζόμαστε τα σπίτια και τη λαϊκή περιουσία. Αν έλεγα κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη, θα ήμουνα εθνικός ήρωας, όχι μόνο υπουργός στην κυβέρνηση αλλά κάτι παραπάνω.»  «Δεν θα πάω επάνω στην ΓΑΔΑ, δεν θα τους νομιμοποιήσω το παρακράτος το μνημονιακό, ούτε θα το αναγνωρίζω. Δεν ανεβαίνω επάνω, δεν απολογούμαι. Εγώ πήγαινα να υπερασπίσω ανθρώπους στη ΓΑΔΑ δεν περίμενα ποτέ ότι μετά τις διώξεις που είχα από τον Παπαδόπουλο και τον Ιωαννίδη στη χούντα ότι δήθεν οι πρώην σύντροφοί μου για εκδικητικούς λόγους, γιατί δεν αντέχουν ούτε τη φωνή μου να ακούνε, σπεύδουν να κάνουν αυτές τις διώξεις. Γιατί αυτοί κάνανε τις διώξεις, στα άδυτα του Μαξίμου μαγειρεύτηκαν οι κατηγορίες και προωθούνται. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο εγκέφαλος. Του το εισηγηθήκανε και το βρήκε πολύ χρήσιμη σαν ιδέα και ίσως φαεινή και ίσως θαυμάσια για να τιμωρήσει τον πρώην ο οποίος είναι μια φωνή συνείδησης για όλους αυτούς που ξεπουλήσαν τα πάντα.», υπογράμμισε.  «Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει αυτή την ώρα, βγάζει ανακοίνωση όταν η κυβέρνηση διατάσσει να προχωρήσει η δίωξή μου. Είναι καθαρά πολιτικό, θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα η κ. Γεροβασίλη!», καταλήγει.
Ακούστε όλη την συνέντευξη στα Παραπολιτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive