Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

'"Νέτα σκέτα". λέει. ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ- Γιώργος Καλαϊτζίδης. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ... ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καλαϊτζίδης
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή στην Ασφάλεια ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Καλαϊτζίδης προσήχθη και εξετάστηκε στο πλαισιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για τη δράση της αναρχικής ομάδας και αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή του, αφέθηκε ελεύθερος. 
ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ:...

Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια.Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος "επιτήρησης" μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του "λογαριασμού" της Παπακώστα.Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου...
(προηγούμενη φωτό-ανάρτηση).
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά.Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση.Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα.
www.facebook.com/profile.php?id=100016350693712

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive