Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς- Προς αποχώρηση και ο Σαρίδης. Οι φήμες ότι έφυγε ΚΑΙ ο Λεβέντης, είναι εντελώς - πρός το παρόν- αβάσιμες

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς- Προς αποχώρηση και ο ΣαρίδηςΑκόμη μία ανεξαρτητοποίηση ήρθε στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς. Υπενθυμίζεται πως, προς παραίτηση από το κόμμα είναι και ο ο βουλευτής Γ. Σαρίδης...

Νωρίτερα σήμερα έγινε συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, από την οποία αποχώρησαν οι κ.κ. Φωκάς και Σαρίδης. Ο κ. Φωκάς μετά τη συνεδρίαση δήλωσε στο Βεργίνα TV ότι πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ με λιτή αλλά κατηγορηματική δήλωση "εγώ δεν ζητάω συγγνώμη" αποχώρησε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδης, ο οποίος προϊδεάζει για έξοδο από την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς δεν φαίνεται να εκτονώνεται η ένταση που έχει προκύψει στο εσωτερικό του κόμματος.
Ο ίδιος αρνήθηκε να παραδώσει την βουλευτική έδρα όπως του ζητήθηκε.
Η αποχώρηση των δύο σημαίνει αυτόματα τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων, η οποία θα μείνει με μόλις 4βουλευτές (για να συσταθεί ΚΟ απαιτούνται τουλάχιστον πέντε).
Με δήλωσή του ο Πρόεδρος Β. Λεβέντης υπογράμμισε ότι "η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να μείνει ήσυχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive