Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτός απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι ΚΑΙ ψευτρόνια τα ροζουλί πουλάκια.ΠΕΡΣΙΝΗ φωτο ανέβασε , σαν "αποδειξη" του ξυλοδαρμού του απο "ακροδεξιά" στοιχεία ο "πολλά βαρύς" Κωνσταντινέας. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέτρος Κωνσταντινέας
Στο Νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό του από περίπου 30 άτομα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, που πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας ευχαριστώντας νοσηλευτικό προσωπικό και αστυνομικούς. Χρειάστηκε μάλιστα...
να κάνει εξετάσεις στον αυχένα και στο μάτι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την επίθεση που δέχτηκε.
Την ίδια στιγμή, μια φωτογραφία με τον ίδιο χαμογελαστό και να κάνει το σήμα της νίκης διοχετεύτηκε στο διαδίκτυο.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για περσινή φωτογραφία του Πέτρου Κωνσταντινέα, όταν είχε νοσηλευτεί τον Ιανουάριο του 2017 στο 251 ΓΝΑ.
Ειδικότερα, ο βουλευτής Μεσσηνίας είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μηνίσκου στο ΓΝΑ 251, οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς, η εν λόγω φωτογραφία δεν έχει σχέση με την πριν από λίγες μέρες ... επίθεση εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive