Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

«Τρολάρισμα» στη Γιάμαλη που σατίριζε τους αστυνομικούς του Σαμαρά και... κάνει ζωάρα -όπως λέει- στη ΔΕΘ. ΦΡΩΤΟ


Τους χρήστες των Social Media… ερέθισε για ακόμη μια φορά η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη με τις αναρτήσεις της στο instagram. Η δημοσιογράφος περνάει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για τη ΔΕΘ και θέλησε να το μοιραστεί και με τους φίλους της στο Instagram. Ετσι μίλησε για «Ζωάρα» ποστάροντας παράλληλα μία φωτογραφία που τη δείχνει....
στο τρένο προς Θεσσαλονίκη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά. 
Η φωτογραφία και ειδικά η λεζάντα με την οποία η Συριζαία δημοσιογράφος θέλησε να κοσμήσει το στιγμιότυπο, φαίνεται πως ερέθισαν τα αντανακλαστικά ορισμένων χρηστών των social media.



Η κυρία Γιάμαλη έσπευσε να απαντήσει σε αυτούς εξηγώντας ότι η μετακίνηση προς Θεσσαλονίκη ήταν δωρεάν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για start uppers και δημοσιογράφους και πως εκείνη μετακινούνταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ωστόσο αρκετοί ήταν οι χρήστες που θυμήθηκαν παλαιότερα τιτιβίσματα της δημοσιογράφου, η οποία σατίριζε τα αστυνομικά μέτρα κατά την επίσκεψη Σαμαρά στην ΔΕΘ το 2013.

«Τους 4000 μπάτσους που θα έχει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ, θα τους πληρώσουμε και αυτούς εμείς; Αφού του αρέσει τόσο ο ιδιωτικός τομέας να πάρει μπράβους», έγραφε. 
Οι χρήστες στάθηκαν στο γεγονός ότι σήμερα για να πάει ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ, βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, 5500 αστυνομικοί. 


κάτι είχε πει η Γιάμαλη για αστυνομικούς του σαμαρά κάποτε αλλά δεν θυμάμαι

Λοιπόν αυτό με την Γιάμαλη το έχετε παρακάνει ! Αλλά μ αρέσει !!!!

ΖΩΑΡΑ κάνουν αυτοί, πλέρωνε εσύ φόρους για να τρώει η Γιάμαλη η μπουτού

View image on TwitterView image on Twitter
Σε ποιο τρολ απαντάει η τασούλα?

Γιατί μπορεί αυτή να επιβιβάστηκε δωρεάν, κάποιος όμως πλήρωσε 31,800€ για να γίνει το όλο σόου του Παππά.

Όχι η Γιαμαλη βέβαια. Ο γνωστός μαλάκας πληρωσε.

Τασούλα,όταν με το καλό μάθεις ποιος πλήρωσε τους μπάτσους του Σαμαρά στη ΔΕΘ το '13,μας λες ποιος πλήρωσε και του Τσίπρα,στην ΔΕΘ του '18,ναι;;
Γιατί ίδια λατρεία στον ιδιωτικό τομέα έχει κι ο δικός σου,αλλά 67 διμοιρίες «γουρούνια» τον φυλάνε,από τους «αυθόρμητους»..

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive