Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΤΩΡΑ. Βρωμίζει ΚΑΙ την Ιθάκη το Συριζαίϊκο ασκέρι Από ώρα σε ώρα το διάγγελμα για την -λέμε τώρα- έξοδο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΟΔΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ

Στην Ιθάκη βρίσκεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει διάγγελμα για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού όπου αναφέρεται:..
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».
Η επιλογή της Ιθάκης είναι προφανής, σε μια προσπάθεια του κυβερνητικού επιτελείου να πείσει για το «τέλος» της Οδύσσειας της Ελλάδας από τα μνημόνια και τη λιτότητα που αυτά έφεραν. 
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε μόλις σήμερα, ενώ νωρίς το πρωί ειδοποιήθηκε και ο δήμαρχος της Ιθάκης.
«Υπάρχει έντονη κινητικότητα για την επίσκεψη Τσίπρα, πολύς κόσμος και συνεργεία από κανάλια» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας. Τόνισε ότι οι πολίτες έχουν περάσει πολλά αυτά τα 8 χρονιά και δεν αντέχουν άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης στην Ιθάκη, ο Πρωθυπουργός το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, θα περιοδεύσει στη πόλη, μετά θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα το οποίο θα του παραθέσει ο κ. Στανίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive