Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ψιψινάκης …και ξερό ψωμί… Του Παν. Αποστόλου

Με αιχμές κατά του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και δηλώνοντας θλιμμένη που στήριξε “έναν άνθρωπο που δεν άξιζε”, παραιτήθηκε σε ζωντανή μετάδοση σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού....

Η κ. Λαμπαρού, μίλησε για “τις πιο δύσκολες στιγμές” που έζησε στον απόηχο της πυρκαγιάς που άφησε πίσω της δεκάδες θύματα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και την οδύνη της για την τραγωδία, δίνοντας παράλληλα.
“Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη. Εφόσον δεν το έκανε κανείς, άλλος ενώ έπρεπε να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ” τόνισε η Αντιδήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Ο Ηλίας Ψινάκης, έχει προκαλέσει την οργή των δημοτών Μαραθώνα, πολλοί εκ των οποίων λένε πως, έλεγε ψέματα σχετικά με την καταστροφή του σπιτιού του από την πυρκαγιά, ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε μετά την καταστροφή…
Αλλά τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε…
Ποιος ψήφισε την τηλεπερσόνα (μετάφραση του όρου: τηλεοπτική προσωπικότητα);
Ποιος ψήφισε έναν παραδομένο στο lifestyle για Δήμαρχο;
Ποιος ψήφιζε όλους εκείνους τους περιθωριακούς – τυχάρπαστους της τηλεοράσεως, που παρουσιάζονταν, πως είναι κάποιοι;
Είναι η μόνη περίπτωση, αυτή του Ηλία Ψινάκη;
Ας μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, να επιλέγει για άρχοντες, τους αρίστους της γνώσεως, της ηθικής και τους έχοντες πραγματική αγάπη για την Πατρίδα!
Φτάνει πια με “ελαφρούς”, όχι μόνο στη σκέψη…
Βέβαια, να πούμε και τούτο!
Έχουν μεγάλη ευθύνη οι προηγούμενοι “άρχοντες” στην περιοχή Μαραθώνα και Νέας Μάκρης, που “έσπρωξαν” τον λαό να ψηφίσει τον Ηλία Ψινάκη, αφού ήταν ανίκανοι και είχαν δημιουργήσει στην περιοχή τεράστια προβλήματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive