Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Για όλα «φταίνε” οι Ρώσοι… Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ανασχηματισμός εν όψει για τον Αλέξη Τσίπρα, που θεωρεί ότι αυτό θα περιορίσει την μανιασμένη οργή του λαού, για τις δυο καταστροφικές πλημύρες στη Δυτική Αττική, όπου 23 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από την εγκληματική αμέλεια και τον ωχαδερφισμό της Πολιτείας, την προδοτική παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας της εθνότητας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και το...
ολοκαύτωμα της Ανατολικής Αττικής, όπου χάθηκαν – αποτεφρώθηκαν 94 συνάνθρωποί μας, μεταξύ αυτών μικρά αθώα παιδιά! Οι Ερινύες αυτού του φρικτού θανάτου θα ακολουθούν πάντα τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο στον ύπνο τους!
Δεν τους σώζει ο ανασχηματισμός! Που υποδηλώνει, πως δεν πήραν χαμπάρι για το τι πραγματικά έγινε και δυστυχώς, είναι τόσο χοντρόπετσοι που σκέπτονται την επόμενη πολιτική ημέρα για τους ίδιους και τα κόμματά τους! Αυτό υποδηλώνει ο ανασχηματισμός αυτής της ολέθριας και καταστροφικής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Γιατί, αν είχαν ελάχιστη τσίπα, ελάχιστη ευαισθησία, θα είχαν ήδη παραιτηθεί! Αυτοί όμως, σκέπτονται τον ανασχηματισμό της κυβερνήσεώς τους, που θα την “αναδομήσουν” με νέο – άφθαρτο πολιτικά “αίμα” (κούνια που τους κούναγε) για να μπορέσουν να παραμείνουν στην Εξουσία, κρυπτόμενοι ουσιαστικά πίσω από το δάχτυλό τους!
Όμως, ο τρόμος τους είναι τεράστιος και έκδηλος! Περπατούν και τρεκλίζουν ωσάν μεθυσμένοι!
Γνωρίζουν ότι η ελληνική Κοινωνία βράζει!
Γνωρίζουν ότι καταφτάνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης!
Και επειδή γνωρίζουν τη γενική κατακραυγή που τους περιμένει, άρχισαν από τώρα διά μέσω των φερέφωνών τους να διατρανώνουν, πως αν υπάρξουν “ακρότητες”, θα τις έχει υποκινήσει ο ρωσικός παράγοντας!
Τελικά, για ότι θα συμβαίνει από εδώ και πέρα, θα φταίνε μόνο οι Ρώσοι!
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive