Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Πάει για "άξιος" πολιτικός κι ετούτος. Κώστας Σαμαράς: Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, παίρνει για πρώτη φορά θέση σε όσα του καταλογίζουν, λέγοντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! (ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Σαμαράς: Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, παίρνει για πρώτη φορά θέση σε όσα του καταλογίζουν (ΦΩΤΟ)
Γράφει η Ευδοκία Λελεδάκη
Η υπόθεση της απόλυσης της καθηγήτριας Φώφης Μπουλούτα, από το Κολλέγιο Αθηνών, επανήλθε πρόσφατα στη δημοσιότητα μετά την επιστολή του πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτού, που αναφερόταν στο σχετικό θέμα....
Υπενθυμίζεται, ότι καθηγήτρια, που πέθανε πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε πιάσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του Κώστα Βαξεβάνη, το γιο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει σε εξετάσεις.
Ο κ. Σαμαράς δεν άργησε να αντιδράσει, με εξώδικο τόσο στον δημοσιογράφο, όσο και στον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ.
Από την πλευρά του, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Σαμαράς, πήρε για πρώτη φορά θέση για το θέμα, με δύο αναρτήσεις του στα social media.Στην πρώτη, ο Κώστας Σαμαράς, "ανέβασε" μία φωτογραφία με τον πατέρα του, στην οποία γράφει με νόημα: "Μαζί και πιο δυνατοί" ...
Και στην δεύτερη, κοινοποίησε έναν σύνδεσμο με τις δηλώσεις του Αν. Σαμαρά του, που μεταξύ άλλων τόνιζε ότι "'δολοφονούν' ένα παιδί, για να χτυπήσουν εμένα" . 
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive