Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Εύβοια: Λαοθάλασσα στην κηδεία του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου – Ράγισαν και οι πέτρες- Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και η γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

1

Το χωριό Ζάρακες στην Εύβοια ντυμένο στα μαύρα για τον πιλότο της Πολεμικής Αερροπορίας – Συγκλονίζουν τα παιδιά, η σύζυγος, οι γονείς και τα αδέρφια του αδικοχαμένου αξιωματικού – Ασφυκτικά γεμάτη η εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Σπαρακτικές σκηνές....   Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων και η Εύβοια θρηνεί τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο πόνος στο χωριό του βουβός. Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου οι σκηνές είναι σπαρακτικές. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι εκεί για το τελευταίο αντίο.  Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Ο πρώτος που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.  Από τότε το χωριό του Επισμηναγού ντύθηκε στα μαύρα με τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Νικόλαος Βασιλείου έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.  Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός.

zarka
zarka_5
zarka_4
zarka_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive