Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ειδοποιός διαφορά Χριστιανισμού - Ισλάμ (η τύχη του Βερύκιου). Γράφει ο Ιωάννης Σιτές


Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσιογράφος Δήμος Î’ÎµÏÏÎºÎ¹Î¿Ï‚Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ανάρτησε στο διαδίκτυο μια "εικόνα" προσβλητική για το πρόσωπο της Παναγίας. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε...
είχε τουλάχιστον τον ανδρισμό να ζητήσει συγγνώμη.Το μόνο που έχω να πω, μετά από αυτή την εξέλιξη και το μη δικαίωμά μου να καταδικάζω ή να μοιράζω συγχωροχάρτια, είναι το εξής:.... Ο κάθε Βερύκιος αν το ίδιο είχε κάνει προσβάλλοντας το Ισλάμ, δημοσιεύοντας αντίστοιχες εικόνες για τον Μωάμεθ, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είχε προλάβει να ζητήσει συγγνώμη. Το πιθανότερο ήταν σήμερα να καιγόταν η Αθήνα και ο Βερύκιος να έψαχνε λαγούμι να κρυφτεί, αν είχε προλάβει βέβαια. Αυτό για όσους ακόμα δεν έχουν δει την διαφορά Ορθοδοξίας και Ισλάμ!

2 σχόλια:

  1. ΑΒΡΑΑΜΙΚΗ Η ΒΑΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΥΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολονότι έχει περάσει ένα 24ωρο από την ανάρτηση-φωτιά (δείτε εδώ) της Τζένης Χειλουδάκη, που έχει σαρώσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο, κανείς από τους δύο δημοσιογράφους στους οποίους απαξιωτικά απευθύνεται δεν της έχει απαντήσει.
    Ο Δήμος Βερύκιος ή ο Δημήτρης Σταυρόπουλος πήγαινε σπίτι της και, όπως η ίδια ισχυρίζεται, παρακαλούσε να την πηδήξει;
    Λέει ψέμματα και για τους δύο η Χειλουδάκη; Δεν θα πρέπει να της δώσουν μια απάντηση;
    Αλλιώς είναι σαν να κρύβουν και οι δύο ένα βρώμικο μυστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive