Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

"Καρφάρες" Μαρίας Ελ. Λυκουρέζου για Καλογρίδη: Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου- Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Ελ. Λυκουρέζου για Καλογρίδη
Επίσημα θέση για τη σχέση του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη πήρε η κόρη του, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου για ακόμη μία φορά. Σε ανάρτησή της στο instagram, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, Ζωής Λάσκαρη, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου έγραψε χαρακτηριστικά πως:...
«Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου. Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα». Αναλυτικά έγραψε:
«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου. Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας. Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει… η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… Σε άλλους αργά… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… Και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε… Γιατί ήξερε ό,τι η ψυχή του είναι αγνή… Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… Όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε και εμείς… Όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση… Το φως νικάει το σκοτάδι. Πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε».

1 σχόλιο:

  1. Γέλοια χώρα...Εδώ ο κόσμος χάνεται και μεις ασχολούμαστε με 3 πρεζόνια. 1 ραμολι και 2 ξεκ@@λιαρες!!Η μία χειρότερη απ'την άλλη! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive