Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Ο χοιροβοσκός Πολάκης «θυμάται” την Ντόρα… αλλά ξεχνάει τον Καμμένο! Και ΑΝ έγινε κάτι τέτοιο -λέω ΑΝ- ούτε στη κορφή του Ψηλορείτη δεν θα μπορείς να κρυφτείς

Επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebok.  «Πού έχει κρυφτεί η Ντόρα που μίλαγε για ανταλλαγή με τους οκτώ;» ...Η κ. Μπακογιάννη είχε αναφερθεί στην «ανταλλαγή» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς κατά το παρελθόν.  Ωστόσο ο κ. Πολάκης ξέχασε και τις επανειλημμένες δηλώσεις περί ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου  και μάλιστα όταν ο πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για σύνηθες επεισόδιο.  Δείτε την ανάρτηση:
Παυλος Πολακης
18 ώρες πριν
Γυρισαν ηδη στην Ελλαδα με το πρωθυπουργικο αεροπλανο !
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ;;;;;;
"Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά"
THEFAQ.GR
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής ο πρωθυπουργός αναφέρει «Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive